Условия за ползване

 

Ако използвате този уеб сайт считаме, че сте прочели и сте съгласни с условията. Чрез използването и поръчка от сайта потребителя приема и се задължава да следва условията за ползване изцяло. Индентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане съгласието/несъгласието с общите условия на сайта става чрез съхранените в лог файловете на сървъра на mitsubishito.com , IP адрес, профил и друга информация.

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между " Ауто Партс 88" ЕООД (наричан по-долу Мицубишито) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн mitsubishito.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на mitsubishito.com (с изключение на линка към настроящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия". 

 

"Ауто Партс 88” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище: гр. Пловдив, ул. "Родопи" 129, ет.5, ап.16, ЕИК: 204546447,

МОЛ: Станислав Кърджалийски


 

www.mitsubishito.com е сайт за онлайн каталожна търговия на дребно.


 

При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите условия. 

 

 

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Личните данни, които предоставяте на Мицубишито ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време). Работата с информацията, които вие можете да предоставите на Доставчика с цел получаването на продукти от Сайта са под закрила на Закона за защита на личните данни. mitsubishito.com Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от горе упоменатите. 


 

ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

  Доставчикът, неговите доставчици и/или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително и не само за щети за пропуснати ползи, загуба на информация и други произтекли от употребата или невъзможността за употреба на Сайтът. В случай, че в следствие използването на mitsubishito.com или материали от него от Ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на оборудване или информация Вие поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди. 


 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ЗЗП

  Името и адреса на Доставчика - "Ауто Партс 88” ЕООД, гр. Пловдив, ул. "Родопи"129, ет. 5, ап.16, ЕИК:204546447. Основните характеристики на стоките са изписани в заглавието или страницата за представяне на всеки продукт. 

Цената на стоките е изписана с включено ДДС за всеки продукт. Стойността на разходите за доставка не са включени в цените на стоките.

Доставчикът не налага допълнителна стойност при използването на средствата за комуникация с нас. 

Начините за доставка на стоките са описани в цени и срокове за доставка. Плащането на стоките е съобразено с чл.93, ал. 1 за ЗЗД, за което се получава съответния документ.

 

 

 ПОРЪЧКА

  Можете да поръчате от mitsubishito.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Можете да направите поръчка от mitsubishito.com като гост чрез онлайн платформата за съобщения (чат), чрез електронно съобщение до e-mail адрес: autoparts_88@abv.bg или на посочените телефони за връзка. В рамките на същия работен ден, в който е направена поръчката, ще получите и телефонно обаждане от наш оператор за потвърждаване на Вашата заявка. Максималният срок за доставка на вашата поръчка е 72 часа, изключая по специфичните случаи на поръчка. 

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали. Всички артикули са с предварително начислено ДДС. В цената не е включена цената на доставката.


 

 ПРОМЯНА НА ЦЕНИ И СТОКИ

 При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, mitsubishito.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин, освен да възстанови сумите, платени от потребителя при наличието на такива. 


 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

Всички авточасти предлагани от mitsubishito са с гаранционен срок.

Гаранцията отпада в случай на повреди, които са причинени от: лош транспорт, съхранение, неправилна експлоатация или опит за ремонт от страна на Клиента.


 

ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Всички имена, знаци и символи на продукти са търговски марки или са защитени от авторското право и са притежание на техните собственици. 


 


 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

  Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

 1. Един или повече от поръчаните артикули не е на лице: при такива обстоятелства представител на mitsubishito.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;

2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;

3. Погрешен телефон за връзка с клиента;

  В случай на проблеми при доставката по причина на mitsubishito.com, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.


 

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ 

 1. Наложен платеж (при получаване на стоката) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката. Всяка една пратка е с опция „отвори преди да платиш“. Всички разходи по доставката са за сметка на купувача.

 2. В брой - заплащането се извършва при лично доставяне на поръчаните артикули на Клиента. 

 

 

ОТКАЗ ОТ СТОКА

 

Потребителят има право да се откаже от поръчаната стока в срок от 7 работни дни от получаването и в случай, че стоката не е използвана, не е нарушена цялостта на опаковката и е във вида, в който е получена като са спазени условията от чл.55 от ЗЗП. При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме продуктът да бъде заменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно член 55 от ЗЗП, считано от датата на която вие като потребител сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, ремонтът на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и изпращане на стоката са изцяло за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата заплатена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя съобразно чл. 59, ал. 3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. При получаване на пратката потребителя е длъжен да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.


 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

 mitsubishito.com не носи отговорност при невярност на посочената от производителя или вносителя информация за стоката.

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на:

  посочените телефони за връзка;

e-mail: autoparts_88@abv.bg

Работи на OpenCart
www.mitsubishito.com © 2019